Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

We have arrived!

February20

Na een goede nachtrust, een korte rit met de shuttle bus en een goede vlucht zijn we na 3450 miles zijn in Boston, MA gearriveerd. Onze reisgenoot stond er netjes geposte bij. Nadat we in het hotel een kamer met ‘een view’ gescoord hadden hebben we direct wat Boston Brick Red en Harpoon gedronken, om het goede begin van de reis te vieren. Petra heeft een nog een mooie nieuwe (hand) lobster gekocht. Uiteindelijk hebben we lekker gegeten, maar ook bij legal is het niet altijd legal 😉 [Plaatjes]

One Comment to

“We have arrived!”

  1. Avatar February 25th, 2012 at 11:22 am pa en lilian Says:

    hoe gaat het met jullie,bevalt het goed in de u.s.a. hebben ge .en bricht meer van jullie op de computer gevondenliefspa en lilian


Email will not be published

Website example

Your Comment: