Gekkenwerk

Just another WordPress site

Georgia on my mind

March3

Georgia’s always on my mind, en niet alleen op onze ‘To Steki’ dag (?). Georgia betekent ook een vooralsnog niet ingevulde verwachting, Savannah is een stad met een rafelig randje, de oude katoen pakhuizen aan de waterkant verkeren in discutabele staat terwijl de parken in de wijken er achter fraai aangelegd zijn en ruimte ademen voor de vaak schitterende huizen er omheen . Zon maakt zelfs Odijk mooi zeg ik vaak, vandaag regende het echter ‘Cats & Dogs’ zodat Savannah niet helemaal uit de verf kwam. Onze stem voor de mooiste zuidelijke stad gaat naar Charleston. [Plaatjes]
PS We hebben de sirenes als waarschuwing voor tornado’s gehoord maar het is bij veel regen gebleven. De T’s zijn gelukkig overgewaaid.

posted under Georgia, Uncategorised

Email will not be published

Website example

Your Comment: