Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

Ghost town

March16

Retail is een lastig vak, altijd geweest. De grote online spelers zoals Amazon leveren vanuit plaatsten zonder BTW wat de consument al snel 10% korting oplevert en vastegestelde (boeken)prijzen bestaan niet. Ook bouwt men hier van oudsher enorme winkelcentra (check voor de grap www.mallofamerica.com) op goedkope locaties ver buiten de stad. Geen eenvoudige opgave voor winkels in de centra van de steden. Maar zo zout als vandaag in Baton Rouge, de hoofdstad van Louisiana, hadden we het nog niet gegeten. Om 06:00pm was het centrum volledig uitgestorven. Wat overbleef waren lege kantoorgebouwen en gesloten broodjeswinkels. Iets om over na te denken.

posted under Louisiana, Uncategorised

Email will not be published

Website example

Your Comment: