Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

Reklame

March24

Vandaag overnachten we aan de voet van de Great Smoky Mountains. De bedoeling was een hotel naast het visitor centre, maar 10 mijl eerder kwamen we binnen 200 yards een Starbucks, Econolodge en een Cracker Barrel Old Country Store tegen op een verder bijzonder levendig winkelgebied, voor ons reden genoeg om te keren en bij de Econolodge te informeren of ze een betaalbare kamer beschikbaar hadden.
Cracker Barrel Old Country Store is combinatie van restaurant en (tada) old country store, je waant je in een winkel aan de frontier in de tijd dat het westen nog ontdekt moest worden. Ze hebben meer dan 600 van deze restaurants/winkels en wij denken dat ze voortkomen uit de Shakers of Quakers of zoiets want ze schenken geen druppel alcohol. Het eten is eenvoudig, zeer smakelijk, bijzonder betaalbaar en de service is ongekend goed. Je vind ze met name in het mid- en zuid oosten, wij gaan ze missen als we de weg naar het westen inslaan. [Plaatjes]

posted under Tennessee, Uncategorised

Email will not be published

Website example

Your Comment: