Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

This is not America?

March25

Het nationaal park “Great Smoky Mountains” lijkt aan de kant van Tennessee sterk op een attractie in Disneyworld. Met z’n allen in een karretje geduldig wachten op wat komen gaat: een paar herten, watervallen, oude dorpjes en mogelijk een beer. Alleen is het karretje je eigen auto ;-(
De dorpen aan de voet van de GSM zijn werkelijk “crazy”. Pigeon Forge is gebouwd rond het attractiepark van Dolly Parton (dollywood) en is een zo’n vijf mijl lange strip met alleen maar hotels, attracties, restaurants, gokpaleizen en rariteiten. Gatlinburg is een uit de kluiten gewassen alpendorp met dezelfde ingrediënten maar is iets vriendelijker, de achtbanen en raceteacks ontbreken. De grootste attractie, GSM, sneeuwt hier figuurlijk een beetje onder. [Plaatjes]

posted under Tennessee, Uncategorised
One Comment to

“This is not America?”

  1. Avatar March 27th, 2012 at 4:05 am Klaas Schepers Says:

    Net nu je denkt dat het niet gekker kan: Pigeon Forge ! Ik heb het al eerder gezegd, maar dit is hét bewijs dat de V.S. een groot amusementpark is. Met als absolute hoogtepunten ‘n klein meisje tussen de beren en ‘n kabouter op ‘n hele grote stoel 8D
    Ben benieuwd wat de komende week weer aan avonturen oplevert…


Email will not be published

Website example

Your Comment: