Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

1912-2012 Centennial

April22

New Mexico viert dit jaar dat het in 1912 als 47e staat aan de unie is toegevoegd. Het Indiaanse verleden, de overheersing van Spaans Mexico (1598-1848) maakt New Mexico een echt andere staat dan de 20 die we hiervoor bezocht hebben. De inwoners voelen zich zeker en vast Amerikaan, maar zeker ook Indiaan of Mexicaan. De bijzondere bouwstijl vind je overal, zelf in een stad als Santa Fe en, parel van Route 66 en hoofdstad van NM, Albuquerque, de stad met zelfs 2 downtowns. De oude uit de Mex tijd, en de jaren 20 versie van na de stichting, check daar zeker de bioscoop even, naast de drive-in de mooiste die wij ooit gezien hebben. [Plaatjes]

Email will not be published

Website example

Your Comment: