Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

Zo werkt dat

June24

Kamperen in een nationaal of state park heeft iets avontuurlijks en primitiefs. Een beetje camper heeft een generator voor stroom, een toilet en douche, maar als echte kampeerder ben je aangewezen op een toiletgebouw waar eigenlijk nooit een douche te vinden is en een kraan als luxe gezien word. YNP krijgt in krap 2 maanden 1.5 miljoen bezoekers te verwerken en heeft, om te voorkomen dat mensen sterker ruiken dan de dieren?, buiten de campings grote douchegebouwen neergezet waar een luxe camping het nakijken bij heeft. Ter inlevering van het verkregen voucher kun je douchen, dachten wij. Bijna, eerst terug langs de kassa om het voucher om te ruilen voor een bonnetje. Het bonnetje wordt ingenomen door de deputy douche ranger die de bezoekers vervolgens telt met een numerator. Zo werkt dat, en niet anders. [Plaatjes]

posted under Uncategorised, Wyoming

Email will not be published

Website example

Your Comment: