Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

Walvisvaart

August5

Walvissen zijn altijd een goede bron van inkomsten geweest, vroeger voornamelijk olie, tegenwoordig gaat het om de levende walvissen. Met 500 man op een bootje voor $45,- pp proberen wat walvissen te spotten, vandaag hele grote humpbacks, maar toch wel van veraf. Omdat de vissen geen zin hadden in echte kunstjes vanmiddag hebben we een vrijkaartje voor later dit seizoen. Ga je nog naar Boston dit jaar, en heb je zin in een leuke boottocht? Laat het even weten. [Plaatjes]

One Comment to

“Walvisvaart”

  1. Avatar August 6th, 2012 at 10:19 am pa en lilian Says:

    mrt een traan afscheid nemen van jullie trouwe reisgenoot, en bijna einde van jullie amerika dream.jammer, jammer maar gelukkig
    komen jullie weer terug. Veel plezier nog de laatste dagen .
    liefs pa en lilian.


Email will not be published

Website example

Your Comment: