Gekkenwerk.org

A road trip through USA

Inburgeren

June14

Hier vraagt iedereen waar je vandaan komt, niet omdat ze denken dat je een buitenlander bent maar gewoon omdat bijna iedereen ergens anders vandaan komt. Amerikanen verhuizen gemakkelijk naar een ander deel van het land als ze daar zin in hebben, of als het werk hen daar brengt, en ze willen dat graag met een ander delen. Tot een paar weken geleden antwoorden wij keurig; the Netherlands. Dat was vaak niet wat de vraagsteller wilde horen. Die zag onze kentekenplaten uit Boston, Massachusetts en kwam daar zelf vandaan of had in Massachusetts een top vakantie gehad en wilde daar graag over vertellen. Tegenwoordig antwoorden wij Newburyport, MA. En tenzij de gesprekspartner zelf uit die buurt komt komen we daar goed mee weg. De inburgering is bijna geslaagd, zeker nu we vandaag een American Eagle in het wild gespot hebben. [Plaatjes]

One Comment to

“Inburgeren”

  1. Avatar June 16th, 2012 at 1:08 am pa en lilian Says:

    Als jullie wisten hoe mooi jullie straat in Austerlitz is geworden kwamen jullie gelijk terug. liefs uit de Netherlands


You must be logged in to post a comment.