Gekkenwerk.org

A road trip through USA

Banana Chocolate Cake

March9

“Twee jaar geleden ben ik overgestapt van de credit kaart op cash, de mensen van mijn energie maatschappij zijn nu mijn vrienden. Geen cheques meer, geen credit kaart meer, en niet meer uitgeven dan er binnenkomt”. Deze quote is van de vriendelijkste Starbucks medewerkster tot nog toe, naar aanleiding van ons gesprekje over de Griekse schuldenruil, die hier de media en de mensen redelijk bezig houd. Deze uitstekende Starbucks, gezellig en je krijgt rond 22:30 gratis de cake van de dag, staat in Florida City waarmee gelijk het hoogtepunt van deze plek genoemd is. Als je bed iedere dag op een andere plek staat ben je aangewezen op lokalen of internet ( tripadvisor, foursquare ) voor een fatsoenlijk restaurant. Tips als: ‘We’ve got 42 and all are good’, helpen dan niet echt 😉 Reviews in tripadvisor variëren vaak enorm, en McDonalds, Starbucks en Subway worden binnen foursquare vaak als populaire plek aangewezen. Vaak gaat het goed, maar niet in Florida City. Sommige plaatsen hebben het niet, Florida City is zo’n plaats, maar omdat het aan het begin van de Keys en Everglades ligt komen de toeristen vanzelf. [Plaatjes]

posted under Florida, Uncategorised

You must be logged in to post a comment.