Gekkenwerk.org

A road trip through USA

Seaworld

March11

Voor vandaag stond Seaworld op het programma. De hotels rond Orlando waren al geboekt en het weer vanochtend was prima. Onderweg kon een klein beetje motregen de pret niet drukken maar na 14 US$ aan de parkeergarage te hebben betaald begon het serieus te regenen. Nu hadden we daar na gisteren recht op natuurlijk maar het regenen hield niet meer op.
Uiteindelijk hebben we besloten eieren voor ons geld te kiezen en in plaats van Seaworld het Morse museum te bezoeken dat de grootste Louis C. Tiffany heeft, zeer de moeite waard maar fotograferen mocht niet. [Plaatjes]

posted under Florida, Uncategorised
3 Comments to

“Seaworld”

 1. Avatar March 12th, 2012 at 5:41 am Klaas Schepers Says:

  Het blijft prachtig. Enne… is het daar echt zo schoon ? Ik heb in geen een straat iets van ‘n propje of ‘n blikje kunnen ontdekken.
  De foto’s zijn trouwens prachtig ! Het blijft één groot museum !
  Echte kop koffie erbij, slideshow en genieten ! We zijn weer benieuwd naar de komende week.


 2. Avatar March 12th, 2012 at 8:14 am Herman Says:

  Lieve juf Petra en natuurlijk Erwin. Groep 8 (Ilyas met name) mist je erg! Wat een prachtig weer daar, hier sinds gisteren ook een beetje lente: zonnig en 14 graden. De foto’s zijn nog steeds schitterend. Ajla en wij ook natuurlijk hopen dat je een leuke tijd hebt. Tot mails, groep 8.


 3. Avatar March 26th, 2012 at 10:53 am Blub Says:

  Wow, wat een schitterende bloembakken, rozenperken, bomen, het is genieten van de foto’s. De eekhoortjes zien er zo aaibaar uit dat je bijna vergeet dat ze gemeen kunnen bijten. ga snel naar de volgende kiekjes kijken.


You must be logged in to post a comment.