Gekkenwerk.org

A road trip through USA

Fastpass®

March13

De eerste keer dat ik dit fenomeen opmerkte was in Boston, bij Mike’s Pastry in North End. En even later schuin daar tegenover bij een Italiaans restaurant, en de volgende dag bij een bakkerij. In onze ogen heeft het eerder iets ‘oostblok’ achting maar Amerikanen doen het met verve: In de rij staan voor een populair, hip of trending tentje. Zonder aarzelen, zonder mopperen, zonder enige wanklank. Gisteren in Disneyworld was daar geen uitzondering op, op één van de drukste dagen in het jaar waren rijen van 60 minuten geen uitzondering. Voor meer ongeduldige types heeft Disneyworld een ‘oplossing’ bedacht; de Fastpass®. Schuif je toegangskaartje in een machine en ontvang een tijdslot waarbinnen je zo naar binnen mag en NIET in de rij hoeft te staan. Best handig, maar slechts een paar attracties hebben zo’n fastpass service zodat je toch niet aan ontkomt om lang in rijen te staan. Desondanks ga je uiteindelijk toch met goed gevoel naar huis, niet in de laatste plaatst omdat de shows top zijn en het park pas om 01:00 ‘s nachts dicht gaat. [Plaatjes]
P.S. Lijkt het op Disney Paris? Best wel, en toch is het heel anders 😉

posted under Florida, Uncategorised
One Comment to

“Fastpass®”

  1. Avatar March 14th, 2012 at 5:10 am Klaas Schepers Says:

    500 FOTO’s !!! Zijn jullie überhaupt nog wel ergens in geweest ;-D
    En nog ‘n vraagje van Jordy: hoeveel gitaren liggen er al in de achterbak ?


You must be logged in to post a comment.