Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

06:35 AM

February21

Onze eerste ‘werkdag’ in de USA is begonnen! Met een file, een hele lange!! Uiteindelijk wist tomtom een nieuwe route zonder files te bedenken en zelfs de file in NYC wist ‘ie via de wijken Bronx en Manhatten te omzeilen. Vanaf heel ver hebben we de skyline van New York nog mogen bewonderen. Na New Jersey ging het allemaal gladjes en de weg naar ons nice hotel in Washington, DC was snel gevonden. Met valet parking, eng! Je geeft toch je auto met een vreemde mee. Als we het hotel uitstappen hebben we uitzicht op het Capitool, waar we dan (nog) niet in mochten. Flauw! De wandeling over de national mall naar het Washington Monument en terug was nog een hele trippel. [Plaatjes]

3 Comments to

“06:35 AM”

 1. Avatar February 21st, 2012 at 3:34 pm Dan Says:

  Say “Hi” to Mr. Obama 🙂


 2. Avatar February 22nd, 2012 at 7:25 am Bert en Beppie Says:

  Ha die Erwin en Petra,

  Mooi om jullie in de US te zien bij jullie super auto !!
  En nu maar aan het ‘werk’!!

  Heel veel plezier and have a safe trip.


 3. Avatar February 22nd, 2012 at 4:47 pm sanah Says:

  oo.. mijn god mischien gaat juf petra ook naar ci edel chigaco ik wens juf petra ook nog veel plezier


Email will not be published

Website example

Your Comment: