Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

Charlestonos

March2

Savannah is de mooiste stad van het zuiden zeggen ze, anderen beweren dat dat Charleston is. In downtown Charleston voelde ik me direct thuis, hectisch en lawaaiig zoals een Griekse stad zoals Xania of Kerkira, en op het moment dat ik dat uitspreek lopen we tegen een pita-giros tentje aan (we hebben ons kunnen beheersen). Het marktgebouw zou zo in Griekenland kunnen staan en de haven (met cruise schip) ontbreekt niet, jammer dat we niet met Drachmen konden betalen 😉 De veranda’s in Charleston zijn heel bijzonder, de wijk South of Broad is erg OK. Net als het weer vandaag overigens, straks even checken of we geen last van tornado’s krijgen. [Plaatjes]

Email will not be published

Website example

Your Comment: