Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

214 Miles from Soulsville II

March21

Memphis en Nashville liggen beiden in de staat Tennessee, toch kan het verschil tussen deze twee steden nauwelijks groter zijn. Memphis is een zwarte stad, Nashville een witte. Het zou mij niet verbazen dat de verhouding in beide gevallen 90/10 is, toeristen niet meegerekend.
Memphis en Nashville delen in ieder geval wel de liefde voor muziek, in het uitgaanscentrum wordt van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat live muziek gemaakt. In Nashville kun je fijn je lijndansen bijschaven 😉
In de vlag van Tennessee staan drie sterren, een voor ieder type landschap in deze staat. Het zou wat mij betreft ook voor de verschillende muziekstromen kunnen staan. [Plaatjes]

posted under Tennessee, Uncategorised

Email will not be published

Website example

Your Comment: