Gekkenwerk.org

a journey through the United States of America

Kentucky Fried Chicken

March23

Kentucky is natuurlijk vooral beroemd door de Louisville Slugger, de baseball bat waarmee o.a. Babe Ruth onsterfelijk geworden is. Of door de Kentucky Derby op Churchill Downs, de als National Historic Landmark aangewezen racetrack, die dit jaar voor de 138e achtereenvolgende keer gehouden gaat worden. En natuurlijk door de Bourbon, de uit mais en rogge gestookte en op gebrande eikenhouten vaten gerijpte whisky, van beroemde distilleerderijen als Jim Beam en Heaven Hills (o.a. Elija Craig en Evan Williams). In Kentucky vind je nog steeds veel distilleerderijen met Bardstown als bourbon hoofdstad van de wereld, wist je dat bourbon het lekkerst is met een paar druppels water? En Kentucky Fried Chicken, ook uit Lousiville, Kentucky? Geen idee, we hebben er nog geen tijd voor gehad en heel eerlijk zie je ze in andere staten vaker dan in Kentucky. [Plaatjes]

posted under Kentucky, Uncategorised
One Comment to

“Kentucky Fried Chicken”

  1. Avatar March 24th, 2012 at 4:42 pm pa en lilian Says:

    zojuist weer de mooie plaatjes bekeken, jammer dat petra nergens op staat of jullie samen.
    bij ons gaat alles uistekend. Het lijkt hier wel zomer.De laatste dagen 20 graden.


Email will not be published

Website example

Your Comment: