Gekkenwerk.org

A road trip through USA

Geen Stijl

May30

Utrecht is in de ban van het 100 jarig bestaan van kunststroming De Stijl, veel, zo niet alle winkels hebben de etalages beplakt met rode, gele en blauwe strepen. Om een beetje een indruk te krijgen, klik dan even op deze link (impressie op duic.nl).
Er zijn ook retailers die meeliften op de naam en faam van De Stijl en hun producten uitdossen in de bekende primaire kleuren of een van de bekende ontwerpen van De Stijl. Zo ook de plaatselijke fietsenwinkel, maar daar is iets merkwaardigs mee aan de hand, deze fietsenbakker is van mening dat zijn De Stijl fiets zijn intellectueel eigendom is, en daarom niet gefotografeerd mag worden.
Jammer, want het is best een aardige fiets:

posted under Uncategorised

You must be logged in to post a comment.