Gekkenwerk.org

A road trip through USA
Browsing Vermont

Later KOA

August2

Kamperen en internet blijft een moeizame combinatie, een e-mail lezen of een nieuw berichtje op de site plaatsen lukt nog wel, een paar foto’s op de site zetten is een stuk lastiger. Eigenlijk altijd zonde van de tijd, want je probeert het toch. Wat een feest vandaag 😉 , 6 dagen tegelijkertijd.
[Plaatjes]
En een filmpje!

Time of the season

July30

In Nederland vertalen we “Indian Summer” vaak naar ouwewijvenzomer, een periode van warmte in het najaar. In New England bedoelen ze er de herfstkleuren mee waar deze streek zo beroemd om is. Er zijn zelfs sites van de VVV waarop je kunt zien wanneer je waar moet zijn om de mooiste kleurenpracht te bewonderen. Wij hadden vorig jaar het geluk dat de auto precies in de Indian Summer geleverd kon worden. Een foto van de auto op de Kancamagus hwy in herfstkleuren is op de site te vinden. Op weg naar het meest noord-oostelijke punt van onze reis hebben we bijna dezelfde foto gemaakt. Prachtig, echt zomer, en toch mis je de Indian Summer.

Peace Love & Icecream

July29

De Rock & Roll hall of fame in Cleveland, OH heeft een speciale tentoonstelling over the Grateful Dead, één van de beste jam bands ooit met snarenvirtuoos Jerry Garcia in de hoofdrol. Jerry jammed al weer een tijdje met Janis Joplin maar is nog steeds naamgever van Ben & Jerry’s #1 selling icecream: Cherry Garcia. Niet ver van de Ben & Jerry factory in Vermont staat het hotel van de familie von Trapp, u kent ze wel van the Sound of Music. Het had voor de hand gelegen dat daat een heel zoet ijsje naar veroemd zou zijn. Wij zijn Ben & Jerry dankbaar dat ze dat niet gedaan hebben, die smaak zou toch op de Graveyard beland zijn 😉
[Plaatjes]