Gekkenwerk.org

A road trip through USA

dar poeta di archi

January3

OK. Laten we eerlijk zijn. Wat zijn de kansen dat je je trouwring verliest in Rome, en dan die dan binnen 24 uur weer terug vind in een pizza restaurant in Trastevere met de naam Dar Poeta? Toch echt is dat een waar gebeurd verhaal op nieuwjaarsdag 2020.

De ring was waarschijnlijk ergens in Rome van mijn vinger gegleden bij het ontdoen van de handschoen, overdag is het hier in Rome best fijn, maar ‘s-nachts is het met 0 graden heel erg fris.

Bij navraag bij pizza restarurant Dar Poeta, we hadden daar op 1 januari immers een heerlijke pizza carbonara en salade gegeten, dacht de serveerster dat ze ons wel kon helpen. En zowaar, ik kon het eigenlijk niet geloven, lag daar de vermiste ring, naast de kassa, gevonden in het restaurant.

Zou het dan geholpen hebben dat we ons aangepast hebben aan de Italiaanse traditie rood ondergoed te dragen tijdens oud en nieuw?

[plaatjes]

posted under Uncategorized

You must be logged in to post a comment.