Gekkenwerk.org

A road trip through USA

107/77

July6

Lake Michigan is zelden zo geprezen als vandaag. Met een temperatuur van 107 graden was het zo warm dat we de duinen langs het meer links en rechts hebben laten liggen en de kortste weg naar het strand gekozen hebben. Nooit gedacht dat water van 77 graden zo lekker zou zijn om in te zwemmen, de luchtmacht tracteerde ons nog op een heuse luchtshow ook. Voor vanavond, het is om 22:50 nog 95 graden, hebben Bud light lime gekoeld staan in ijs. Voor morgen hopen we dat het Studebaker museum AC heeft. En vanaf zondag wordt het met 84 graden iets koeler, regen is nog niet voorspeld. En dat is jammer voor Lake Michigan (58.000 km2) omdat het water daar 5 inch lager staat dan normaal. [Plaatjes]

posted under Indiana, Uncategorised

You must be logged in to post a comment.