Gekkenwerk.org

A road trip through USA

Tip van de dag

February26

Mijn tip van de dag: Vermijd Los Angeles. Je staat er de hele dag in de file, het stinkt er, en ze hebben daar enorm last van de recessie, aldus een zeer vriendelijke mevrouw op Mount Vernon, het (t)huis van George Washington. We begrijpen nu in ieder geval waarom George zo z’n best deed om dit land op de Engelsen te veroveren. Wat een schitterende locatie, wat een uitzicht, de plaatjes moet je deze keer zeker checken. Die zijn sowieso de moeite waard omdat we vanochtend eerst Alexandria bezocht hebben, en via de Skyline Drive (Shenandoah National Park) naar Charlottesville zijn gereden, toegegeven: met het dak er nog op! Maar dat zal niemand verbazen na het zien van de ijswanden. [Plaatjes]

posted under Uncategorised, Virginia
3 Comments to

“Tip van de dag”

  1. Avatar February 27th, 2012 at 1:09 pm marjorie Says:

    Wat een prachtige foto’s! Vast het werk van Petra… Maar wel een verzoek aan Erwin: als jij er af en toe ook een maakt waar Petra opstaat, ben ik ook weer gelukkig!!!


  2. Avatar February 27th, 2012 at 3:41 pm ginie Says:

    Hey buurman, wat stoer dat je met je nieuwe auto door de tunnel met de ijspegels durfde te rijden. By the way, is zo’n levi’s jack niet te koud daar met al dat ijs om je heen? brrrrrrrrrrrrr….


  3. Avatar February 28th, 2012 at 3:47 pm Wil Says:

    Jullie hebben in 1 week al meer gezien( en gefotografeerd),dan de meeste mensen in 1 maand!!!Geweldig!!Heel mooie foto’s,maar die zijn we al van Petra gewend.Geniet goed.tot later.


You must be logged in to post a comment.