Gekkenwerk.org

A road trip through USA

Spring Break

March5

Daytona Beach is, mede dankzij MTV, niet alleen bekend vanwege de vele mijlen strand waarop je gemakkelijk kunt fietsen en het circuit waarop je 500 mijl kunt autorijden, maar ook geroemd en berucht vanwege de Spring Break. We hebben de eerste studenten al zien rondrijden in auto’s die helemaal vol beklad zijn alsof ze net getrouwd zijn. Op de stranden dus niet alleen de verwachte pensionado’s maar ook al behoorlijk wat studenten. In Daytona Beach is het komende week extra druk, naast Spring Breakers komen ook zo’n 200.000 bikers naar de stad voor de jaarlijks Bikers’s week.
Het space program van de US heeft een nieuwe sponsor gevonden; de bezoekers van Kennedy Space Center. Een eenvoudige rondleiding met bezoek aan het museum kost maar liefst 64 US$ pp. Aan de volle parkeerterreinen te zien is dat voor de gemiddeld Amerikaan geen probleem. Wij hebben de Apollo, Space Shuttle en Hall of Fame gelaten voor wat het was. [Plaatjes]

posted under Florida, Uncategorised
One Comment to

“Spring Break”

  1. Avatar March 6th, 2012 at 4:34 am Klaas Schepers Says:

    En dat was dan nog maar week 1…
    Omdat ik elke dag even kijk, is het net
    alsof de V.S. een groot openlucht museum is.
    Ben benieuwd naar de avonturen in week 2 !


You must be logged in to post a comment.