Gekkenwerk.org

A road trip through USA

Florida Keys

March7

De Keys zijn 100 jaar geleden bereikbaar gemaakt door de Florida Railways, waardoor dit gebied zich behoorlijk toeristisch ontwikkeld heeft. In Key West wordt er in veel cafĂ©’s live muziek gemaakt en is Fat Tuesday erg populair onder springbreakers. Lang in de rij staan voor je ID check en een drankje om vervolgens nonchalant met je FT beker door de straten wandelen.
De spoorwegen zijn al lang verdwenen en in plaats daarvan is een 120 mijl lange provinciale weg gebouwd. Van de enkele resterende spoorbrug maken de vogels dankbaar gebruik. Hoewel het duik- en visseizoen nog niet begonnen is, is het toch behoorlijk druk, waardoor het best lastig is een betaalbare hotelkamer te vinden. En het is nog net te vochtig om op het strand te slapen.
Water komt hier vanaf het vaste land, het internet ook. Wel water maar Geen internet vandaag! Plaatjes dus later.
[Plaatjes]

posted under Florida, Uncategorised
One Comment to

“Florida Keys”

 1. Avatar March 8th, 2012 at 3:32 pm yvonne Says:

  Hoi Petra en Erwin,
  Ik volg jullie al regelmatig en ben nu al onder de indruk.
  Wat een hoeveelheid schitterende foto’s.
  Kan je al een beetje genieten,Petra? Voldoende afgekickt.
  Op school alles prima, dus alleen maar lekker genieten.


You must be logged in to post a comment.